Minecraft Apk Română 1.16.201 Android Descarcati 2021

Instalare Minecraft Apk Română

Minecraft Apk Română este un joc video cu sandbox creat de Markus "Notch" Persson și dezvoltat de Mojang Studios, o parte a Xbox Game Studios, care la rândul său face parte din Microsoft. Disponibil pentru PC, dispozitive mobile și diverse console de jocuri, jocul permite jucătorilor să plaseze și să distrugă o varietate de blocuri într-un mediu 3D (jucătorii se pot mișca liber pentru a crea și a construi orice vor).

Minecraft este un joc de rupere și plasare a blocurilor. La început, oamenii au construit structuri pentru a se proteja de monștrii de noapte, dar pe măsură ce jocul a crescut, jucătorii au lucrat împreună pentru a crea lucruri minunate și imaginative. Poate fi, de asemenea, o aventură cu prietenii sau privirea soarelui răsărind peste un ocean blocat. E dragut. Jucătorii curajoși luptă cu lucruri groaznice în The Nether, care este mai înfricoșător decât frumos. De asemenea, puteți vizita țara ciupercilor dacă sună mai mult ca ceașca dvs. de ceai.

Minecraft Apk Română 1.16.201

Jucător

Jucătorul este personajul principal al Minecraft Apk, care este controlat de utilizatori. Există două skin-uri implicite pentru jucători, Steve și Alex. La începutul jocului, jucătorul este plasat într-o lume, generată de o sămânță aleatorie sau specificată, cu un inventar gol.

Descarcati Minecraft Apk Română
Minecraft Apk Română 1

Jucătorul are o bară de sănătate cu 10 inimi și poate suferi daune cauzate de cădere, sufocare, înec, foc, lavă, fulger, cactus, tufișuri de fructe de pădure dulci, cădere în gol, căderea de nicovală și lovirea de gloate și de alți jucători.

Deteriorarea barelor de sănătate poate fi ameliorată prin armură sau poțiune de rezistență, iar sănătatea poate fi restabilită prin consumul de alimente și băuturi de poțiuni specifice sau, dacă dificultatea este setată la Pașnică, sănătatea se regenerează singură. Dacă nivelul de dificultate nu este setat la Pașnică, bara foamei scade în timp și chiar mai repede în timp ce alergați, săriți sau înotați.

Mâncarea umple nivelul foamei; totuși, consumul de carne putredă și pui crud are posibilitatea de a provoca un efect de foame asupra jucătorului. În funcție de nivelul de dificultate, un nivel scăzut de foame poate, de asemenea, să epuizeze sănătatea unui jucător.

Who do you think will be better EDGAR or BYRON?

Blocuri

Blocurile constituie peisajul Minecraft Apk. Acestea sunt fundamentale pentru joc. Blocurile pot fi sparte, colectate și plasate într-un număr infinit de aranjamente. Jucătorii pot folosi blocurile în crafting manipulându-le în multe alte moduri. Fața unui bloc este de 16 pe 16 pixeli și fiecare bloc are proporțional un metru cub.

Ați putea dori, de asemenea: Brawl Beach

Elaborare și turnare

Crafting le permite jucătorilor să creeze noi instrumente și blocuri folosind elemente din inventarul lor. Crafting este ceea ce îi ajută pe jucători să supraviețuiască în jocul Minecraft Apk, deoarece utilizările blocurilor naturale sunt limitate. Pentru a crea, un jucător poate folosi grila 2 × 2 din inventar sau grila 3 × 3 oferită de o masă de artizanat.

Aranjând articole în mod diferit, jucătorii pot crea multe articole utilizabile și își pot intensifica colectarea de resurse și, la rândul lor, pot crea mai multe articole. Topitoria necesită un cuptor în plus față de combustibil și procesează blocurile într-o formă mai utilă, cum ar fi minereul de fier în lingouri de fier. Dacă doriți, puteți descărca gratuit apk Minecraft de jos.

Instalare Minecraft Apk Română
Minecraft Apk Română

Descărcați Minecraft Apk 1.16.201

Alte funcții

  • Piață. Aici jucătorii pot găsi cele mai recente creații ale comunității și pot obține hărți, skin-uri și pachete de texturi unice de la creatorii lor preferați.
  • Comenzi Slash: Această caracteristică vă permite să modificați modul în care jocul este jucat prin cadou de obiecte, convocarea mafiotilor, schimbarea orei din zi și multe altele.
  • Suplimente - Jocul Minecraft oferă numeroase suplimente pentru a vă personaliza în continuare experiența. Vă permite să modificați comportamentele pe baza datelor din joc pentru a crea pachete de resurse noi.
  • Tărâmuri - În această funcție, puteți juca cu până la 10 prieteni oricând, oriunde. De asemenea, permite redarea pe mai multe platforme. De asemenea, puteți obține propriul dvs. server privat. Jocul vă permite să încercați o încercare de 30 de zile.
  • Multiplayer - Acest mod de joc Minecraft Apk vă permite să jucați cu până la 4 prieteni cu un cont Xbox Live gratuit online.
  • Servere - Vă puteți alătura serverelor masive multiplayer și vă puteți juca cu alte mii de oameni. În plus, concurează în mini-jocuri unice și socializează în holuri și fă-ți noi prieteni din întreaga lume.

 

 

Acest lucru vă poate interesa, de asemenea

Instalare Minecraft Apk Română

Minecraft Apk Română 1.16.201 Android Descarcati 2021

Minecraft Apk Română este un joc video cu sandbox creat de Markus "Notch" Persson și dezvoltat de Mojang Studios, o ...
Leer Más
Pobierz Minecraft Apk Polskie

Minecraft Apk Polskie 1.16.201 Android Pobierz najnowszą wersję 2021

Minecraft Apk Polskie to gra wideo typu sandbox stworzona przez Markusa Notcha Perssona i opracowana przez Mojang Studios, część Xbox ...
Leer Más
Descargar Minecraft Apk Italiano

Minecraft Apk Italiano 1.16.201 Android Scarica l'ultima versione 2021

Minecraft Apk Italiano è un videogioco sandbox creato da Markus "Notch" Persson e sviluppato da Mojang Studios, una parte di ...
Leer Más
Descargar Minecraft apk

Descargar Minecraft Apk Ultima Versión

Minecraft Apk Ultima Versión Descargar Minecraft Apk 1.16.201 Minecraft Apk Esto también te puede interesar Por favor, ayúdanos a difundir ...
Leer Más

Vă rugăm să ne ajutați să răspândim aceste informații la cel mai mare număr de persoane. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe unul dintre butoanele de mai sus. Vă mulțumim în avans pentru ajutorul dvs. deosebit.

Vă mulțumim pentru distribuire

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir

We use cookies to ensure that we give the best user experience on our website. Your continued use of this site assume that you agree. More Info