Null's Clash of Clans Romanian Actualizat APK 14.0.6 Town Hall 14 versiunea 2021

Descarcati Null's Clash of Clans Romanian

Null's Clash of Clans Romanian APK este unul dintre cele mai bune și stabile servere private unde obțineți nestemate nelimitate, aur și elixir. Acest server este foarte stabil în comparație cu alte servere private, dar există o captură ... Citiți articolul pentru a afla și simțiți-vă liber să descărcați APK-ul Null's Clash of Clans gratuit.

Am testat Null's Clash of Clans Romanian Apk, am găsit acest server foarte stabil și primesc erori minime sau probleme de deconectare cu care vă confruntați în general pe alte servere. Apk Null's Clash of Clans este încărcat cu aur, elixir, elixir întunecat și pietre prețioase. În timp ce alte servere private COC au Gems. Dar totuși, puteți utiliza comanda / max pentru a completa toate pietrele prețioase, elixirul etc.

Null's Clash of Clans Romanian APK Town Hall 14 Actualizat 2021 Private CoC Server 14.0.6

Dar dacă alegeți acest APK pentru serverul privat COC, atunci puteți avea un joc foarte stabil. Este ca Clash of Clans normal, unde trebuie să așteptați o perioadă de timp pentru a finaliza actualizarea, dar puteți folosi pietre prețioase pentru a le termina, deoarece aveți multe. Puteți utiliza / comanda completă pentru a actualiza toate clădirile la nivelul maxim.

Cel mai bine cotat: server privat COC | Descărcați COC MOD APK
Are o listă de comenzi pe care le puteți utiliza în funcție de nevoile dvs.

Descărcați Null's Clash of Clans Romanian APK 14.0.6 (versiune cu Primăria 14)

Null's Clash of Clans APK 13.0.31 (Versiune cu Consiliul municipal 13)

Null's Clash of Clans APK (Versiunea nu a fost testată cu Primăria 12)

Comenzi pentru Null's Clash of Clans APK

/ curățați - resetați baza
/ asp - atacă-te
/ max - adaugă aur și elixir
/ complet - actualizați toate clădirile la nivelul maxim
/ cct - eliminați toate vrăjile și unitățile
/ m <tag> <message> - mesaj privat către jucător
/ stats - statistici de server
/ vk - obțineți VKID din contul dvs.
/ hero <nume> <lvl> - setează nivelul eroului

De asemenea, are Builder Hall în care nu veți găsi Battle Machine ... Nu puteți vedea Battle Machine în Builder Hall, dar în modul de atac va fi acolo la nivelul maxim.

Who do you think will be better EDGAR or BYRON?

Caracteristicile Null's Clash Of Clans 14.0.6

Aur nelimitat, elixir, elixir întunecat și pietre prețioase - știm cu toții cât de complicat și consumator de timp este nevoie pentru a ne construi baza, apărarea, pereții și decorarea. De asemenea, chiar dacă trebuie să jefuim baza inamică, avem nevoie de o armată care costă mii de Elixir și Elixir Întunecat. Aurul este folosit pentru îmbunătățirea zidurilor și a primăriilor. De asemenea, toate clădirile și infrastructura necesită construirea aurului, ceea ce îl face și mai frustrant. Am adăugat acest lucru pentru confortul dumneavoastră.

Trupele nelimitate la cel mai înalt nivel - Clash of Null MOD APK vă oferă toate trupele disponibile în toată gloria lor. Îmbunătățește-ți trupele la cel mai înalt nivel și transformă-le în fiare. Energizați-vă REGUL BARBAR și REGINA ARCHER la cel mai înalt nivel și creșteți capacitatea însoțitorilor dvs. de a-i face invincibili.

Crearea clanurilor și războaiele clanurilor: spre deosebire de alte servere private disponibile, cu excepția unora, acest Null’s Clash MOD APK vă oferă posibilitatea de a crea un clan și de a adăuga membri, puteți face chiar războaie de clanuri.

Null's Clash of Clans Romanian android
Null's Clash of Clans Romanian 1

În general, nu veți fi dezamăgiți de acest server privat APK de la COC, care este Nulls Clash of Clans. Apoi descărcați COC Private Server APK (Nulls Clash) de pe linkul de mai jos.

Null's Clash of Clans Romanian APK | Server privat COC | Actualizare 2021 Versiunea 14.0.6

Împărtășiți în comentarii ce ați simțit despre acest joc și ce alt joc vă place să jucați.

Dacă sunteți un jucător Clash Royale și doriți să explorați mai multe, încercați APK-ul Master Royale unde aveți ocazia să vă jucați cu pietre și aur nelimitate.

Null's Clash of Clans Romanian iOS
Null's Clash of Clans Romanian 2

CUM SE INSTALĂ Null's Clash Of Clans Romanian APK 14.0.6

„Descărcați APK” faceți clic pe link pentru al descărca. Pentru a instala acest uimitor APK MOD COC cu o mulțime de caracteristici interesante, pur și simplu descărcați Clash of Null APK din linkurile de descărcare furnizate la sfârșitul acestui articol.

Deschideți fișierul odată descărcat, trebuie să îl deblocați folosind acest instrument. Descărcați instrumentul Unzip.
După dezarhivarea fișierului, acesta vă va întreba dacă doriți sau nu să aveți încredere în surse necunoscute, permiteți instalarea aplicației.
Dacă nu vedeți o fereastră pop-up despre surse necunoscute și nu vă permite să instalați APK-ul, accesați setări> securitate și apoi activați sursele necunoscute.

servidor privado clash of clans download
servidor privado clash of clans

După descărcarea aplicației, accesați spațiul de stocare intern> Descărcări> COC apk Null MOD, faceți clic pe ea și apoi faceți clic pe butonul de instalare. Procesul de instalare poate dura ceva timp, așa că așteptați un moment. După instalarea aplicației, trebuie doar să deschideți APK-ul Null's Clash și să vă distrați.

Nulls Clash of Clans APK 3
Nulls Clash of Clans APK actualizado

 

Nulls Clash of Clans APK instalar
Nulls Clash of Clans APK 4

Odată instalat, faceți clic pe aplicație și bucurați-vă de resursele nelimitate
Deoarece este disponibil pe un server privat, puteți avea totul gratuit, pe care s-ar putea să vă gândiți să îl cumpărați la Clash of Clans by Supercell. Obțineți toate resursele gratuit odată ce începeți să jucați. FYI, acest joc nu este stabil și continuă să se reîncarce.

Descarcati Null's Clash of Clans Romanian
Null's Clash of Clans Romanian

Concluzie

Nulls Clash of Clans vă aduce totul într-un singur pachet pentru toate nevoile dvs. nelimitate de COC. Din resurse nelimitate precum aur, elixir, elixir întunecat, pietre prețioase etc. până la noile comenzi personalizate, Null's Clash devine foarte distractiv, ușor de jucat și de bucurat. De asemenea, vă oferă 100% uptime, astfel încât să puteți juca oricând fără nicio întrerupere a întreținerii. Deci, ce aștepți pentru a descărca cea mai recentă versiune de Clash of Null APK?

 

DECLARAȚIE DE RESPONSABILITATE

Acest conținut nu este afiliat, aprobat, sponsorizat sau aprobat în mod specific de Supercell, iar Supercell nu este responsabil pentru acesta. Pentru mai multe informații, consultați Politica de conținut a fanilor Supercell: www.supercell.com/fan-content-policy.

Acest lucru vă poate interesa, de asemenea

Nulls Clash of Clans APK 2018

Nulls Clash of Clans APK Actualizado 14.0.6 Ayuntamiento 14 versión 2021

Nulls Clash of Clans APK es uno de los mejores y estables servidores privados donde obtienes gemas, oro y elixir ...
Leer Más
descargar clash of clans apk 14

Clash of Clans APK v 14.0.6 Ayuntamiento 14 Ultima actualización 2021

Al descargar Clash of Clans APK el Ayuntamiento 14 en sí es ahora una estructura defensiva capaz de defenderse por ...
Leer Más

ToxicLand Servidor Privado APK 13.576-R13 Ultima Versión 2021

ToxicLand Servidor Privado CoC es uno de los mejores servidores privados para Clash Of Clans. ToxicLand es una red de ...
Leer Más
actualizar Plenix Clash servidor privado

Plenix Clash Servidor Privado 13.675-48 Clash of Clans APK 2021

Plenix Clash Servidor Privado APK tiene la última versión 13.675-48, que es Builder Base a partir de Clash of Clans ...
Leer Más
Cargando...

Vă rugăm să ne ajutați să răspândim aceste informații la cel mai mare număr de persoane. Tot ce trebuie să faceți este să faceți clic pe unul dintre butoanele de mai sus. Vă mulțumim în avans pentru ajutorul dvs. deosebit.

 

 

Vă mulțumim pentru distribuire

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Subir

We use cookies to ensure that we give the best user experience on our website. Your continued use of this site assume that you agree. More Info